logo2015web

Chalet


Soms moet het gewoon iets meer zijn – met een tent die volgens uw wensen op maat gemaakt wordt. Als u geen kant-en-klare tent koopt, moet u onze Individuele klasse eens van dichterbij bekijken. Want ook bij ons voortentmodel Atelier Chalet is niets kant-en-klaar.

Laat niets aan het toeval maar wel aan ons over. Samen met u ontwikkelen wij uw individuele Atelier Chalet en houden daarbij rekening met al uw wensen. Omloopmaat, tentdiepte, dakvorm, kleuren, wandvorm, uitvoering, erker, frame – de lijst met individualiseringsmogelijkheden is lang. Helemaal in tegenstelling tot de productietijd.

Want wij willen dat u uw op maat gemaakte Atelier Chalet niet zoals veel auto’s pas na maanden in ontvangst kunt nemen.

Tentdiepte en materiaal

- circa 240 cm of de individueel gewenste diepte
- Dak, hoge spaten slikrand van hoogwaardig, aan beide zijden met kunststof gecoat polyesterweefsel, weersbestendig en compleet afwasbaar. Kleur van wandmateriaal naar uw keuze.

Dak
- Luifel aan voorzijde/ luifel rondom verstevigd met frame
- Tunnelzomen voor luifelspanstokken
- Tunnelzomen in het dak (ca. 30 cm)
- zonder extra naad (alleen bij tentdiepte tot 280 cm)
- Gootrail voor regengoten (alleen bij uitvoering dakvorm (luifel aan voorzijde)
- Tentkoord voor schroefloze VarioClipelementen, VarioClipelementen kunnen optioneel later aangebracht worden

Voorwand (standaard)
- Vierdelig (1 deur, 3 raamsegmenten)
- Vanaf maat 18 6delig (1 deur, 5 raamsegmenten)
- Alle delen onderling uitwisselbaar
- Ingangsdeur oprolbaar
- Voorwandramen met gordijnen
- Raamflappen afsluitbaar met ritssluiting, verandaeffect mogelijk
- Horizontale tunnelzomen (ca. 60 cm) voor verandastokken, met klittenbandsluiting
-Verticale tunnelzomen (ca. 90 cm) voor extra stokken, met klittenbandsluiting
- Duurzame nokventilatie, afsluitbaar
- Stokopeningen voor luifelafspanning

Zijwanden (Standaard)
- 1 zijwand (2delig) met een oprolbaar deurelement en een klein ventilatieraam
- 1 zijwand (1delig) met een groot ventilatieraam
- Alle delen onderling uitwisselbaar
- Tot veranda wegklapbaar
- Erkeraanbouw rechts, indien gewenst ook links (tegen meerprijs), vanaf tentdiepte 330 cm niet mogelijk
- Dubbel hoekstuk voor een betere aanpassing aan schuine voorkanten van caravans
- Verticale tunnelzoom (ca. 90 cm) voor extra stokken, met klitbandsluiting
- Horizontale tunnelzoom (ca. 60 cm) voor stormstokken, met klitbandsluiting
- Dubbele raamflappen (doorzichtige folie en stof), beide afsluitbaar met rits
- Zijwandramen met gordijnen

Standaard uitvoering
- Rondom mogelijkheden voor stormafspanning
- Tentstokbevestiging
- Dubbele slikrand, binnenen buitenliggend
- Slikrand met ogen
- Bodemafspanning in het midden (rail)
- Afgedekte ritsen
- Binnenhemel

Frame
- 28 x 1 mm staal;
- levering incl. voordakspanstokken en afstandsstukken,
- vanaf maat 11 met twee extra dakstokken,
- vanaf maat 13 met twee extra orkaanstokken,
- vanaf maat 18 met 4 extra nokstokken,
- vanaf maat 21 met 4 extra orkaansteunen.
- Bij een verandering van diepte van 301 tot 350 cm standaard met 32 x 1,5 mm stalen frame.

Kleuren


 

Merano 300

De Merano is een voortent voor seizoenkampeerders dankzij de omvangrijke uitrusting en functionele detailoplossingen voldoet deze voortent aan alle seizoen eisen. De voortent heeft een diepte van 3 meter en kan voorzien worden van raamkleppen. Dit exclusieve model is een van de beste in zijn klasse. De voortent bied het voordeel dat hij op verschillende manieren kan worden gebruikt; bijv. met of zonder zijwanden. De panelen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen die allemaal afgedekt zijn d.m.v. een overslag tegen de regen. Nieuw is de verstelbare bodemafspanning genaamd Flexspan, u kunt op elk punt de voortent in de grond afspannen, daarnaast is de voortent voorzien van een dubbele slikrand om wateroverlast en vuil tegen te gaan. De voortent wordt standaard geleverd met fix-on blokjes en een stormbandpakket.

Tentdiepte: 300cm

Dak: Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links en rechts op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en tunnels met rits in de pet van de voortent t.b.v. van de petstangen.

Voorwand: Ingangsdeur links en rechts, voorzien van handige deurclips om de deur te sluiten. Beide frontpanelen zijn d.m.v. verandastangen te gebruiken als verandawand. In de nok van de voorwand zitten links en rechts ventilatiepanelen die volledig afsluitbaar zijn. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd.

Zijwand: Elk zijpaneel is voorzien van twee ramen op de achterzijde van de zijwanden zitten 24uurs ventilatiepanelen deze zijn volledig afsluitbaar. Naast het raam op de voorzijde van de voortent zit een ingangsdeur die opzij oprolbaar is. De zijwand aan de disselzijde van de caravan kan voorzien worden van een uitbouw deze wordt d.m.v. een optioneel peeskoppelsysteem aan de voortent gemonteerd. De zijwand kan als scheidingswand worden gebruikt. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd.

Frame: 28mm stalen frame voorzien van power-grip zodat u uw voortent gemakkelijk op spanning kunt brengen. Vanaf maat 10 2 extra 28mm dakliggers en vanaf maat 14 4 extra 28mm dakliggers. Voor wie een 28mm frame nog niet sterk genoeg bestaat er een keuze voor een 32mm stalen power-grip frame. Wij raden aan om vanaf maat 10 2 extra staanders in het front te plaatsen.

Gewicht: circa 33KG (v.a. maat 1)
Kleur: antraciet/grijs/donkergrijs (Print dak)
Materiaal dak: Ten Cate 260grams WM-19
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate 240grams WR-18 in combinatie met 260grams WM-19
(makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Voortentluifel Garda, Premium genova of Genova boog, raamkleppen, uitbouw en slaapcabine.
* Zie prijslijst voor overige specificaties.

Dit model staat opgesteld in onze showroom. 

Stagione deeltent

De Stagione is een deeltent voor seizoenkampeerders dankzij de hoogwaardige afwerking en functionele detailoplossingen voldoet deze deeltent aan alle seizoen eisen. De deeltent heeft een diepte van 2.4 meter en beschikt standaard over raamkleppen met rits. De panelen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen die allemaal afgedekt zijn d.m.v. een overslag tegen de regen. Nieuw is de verstelbare bodemafspanning genaamd Flexspan, u kunt op elk punt de voortent in de grond afspannen, daarnaast is de voortent voorzien van een dubbele slikrand om wateroverlast en vuil tegen te gaan. De deeltent wordt standaard geleverd met fix-on blokjes, raamkleppen en een stormbandpakket.

Tentdiepte: 240cm (excl. Pet luifel)

Dak: Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links en rechts op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en tunnels met rits in de pet van de voortent t.b.v. van de petstangen.

Voorwand: Extra deur links en rechts, voorzien van handige deurclips om de deur te sluiten. Beide frontpanelen zijn d.m.v. verandastangen te gebruiken als verandawand. In de nok van de voorwand zitten links en rechts ventilatiepanelen die volledig afsluitbaar zijn. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd.

Zijwand: Elk zijpaneel is voorzien van een raam op de achterzijde van de zijwanden zitten 24uurs ventilatiepanelen deze zijn volledig afsluitbaar. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd. De deur zit aan de caravanzijde links en rechts.

Frame: 28mm stalen frame voorzien van power-grip zodat u uw deeltent gemakkelijk op spanning kunt brengen. Vanaf de 440cm brede versie 2 extra 28mm dakliggers. Voor wie een 28mm frame nog niet sterk genoeg bestaat er een keuze voor een 32mm stalen power-grip frame. Wij raden aan om vanaf maat 440cm 2 extra staanders in het front te plaatsen.

Gewicht: circa 33KG (v.a. maat 1)
Kleur: antraciet/grijs/donkergrijs (Print dak)
Materiaal dak: Ten Cate 260grams WM-19
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate 240grams WR-18 in combinatie met 260grams WM-19 (makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Een ideale zijluifel tegen de regeninslag die d.m.v. pees aan het dak gekoppeld zit en een slaapcabine.
* Zie prijslijst voor overige specificaties

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen. 

Torino 270

Deze functionele voortent is een echte all round voortent die breed inzet baar is. Dankzij zijn riante diepte van 2,7 meter creëert u een royale leefruimte. De voortent kan gemakkelijk worden opgezet en bied ook het voordeel dat hij op verschillende manieren kan worden gebruikt; bijv. met of zonder zijwanden. De panelen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen die allemaal afgedekt zijn d.m.v. een overslag tegen de regen.

Tentdiepte: 270cm

Dak: Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links en rechts op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en tunnels in de pet van de voortent t.b.v. van de petstangen.

Voorwand: Ingangsdeur links en rechts, voorzien van eenvoudige deurclips om de deur te sluiten. beide frontpanelen zijn d.m.v. verandastangen te gebruiken als verandawand. In de nok van de voorwand zitten links en rechts ventilatiepanelen.

Zijwand: Elk zijpaneel is voorzien van een grootraam met een derde ventilatiegaas, deze ventilatiepanelen zijn volledig afsluitbaar. Naast het raam op de voorzijde van de voortent zit een ingangsdeur die opzij oprolbaar is. De zijwand aan de disselzijde van de caravan kan voorzien worden van een uitbouw deze wordt d.m.v. een optioneel peeskoppelsysteem aan de voortent gemonteerd. De zijwand kan als scheidingswand worden gebruikt.

Frame: 28mm stalen frame voorzien van vleugelmoeren, vanaf maat 10 2 extra 25mm dakliggers en vanaf maat 14 4 extra 25mm dakliggers. Optioneel zijn power-grip sluitingen voor het eenvoudig opspannen van uw tentstokken en een 28mm aluminium power-grip frame waarbij we 2 extra staanders aanraden in de diepte.

Gewicht: circa 26KG (v.a. maat 1)
Standaard kleur: antraciet/grijs of blauw/grijs (neutraal dak)
Materiaal dak: Ten Cate
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate
(makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Voortentluifel Garda, genova of Genova boog, uitbouw, slaapcabine, fix-on blokjes en stormbandpakket.
* Zie prijslijst voor overige specificaties.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.