logo2020web

Merano 300

De Merano is de voortent voor seizoenkampeerders. Dankzij de omvangrijke uitrusting en functionele detailoplossingen voldoet deze voortent aan alle seizoenseisen. De voortent heeft een diepte van 3 meter en kan voorzien worden van raamkleppen. Dit exclusieve model is een van de beste in zijn klasse. De voortent bied het voordeel dat hij op verschillende manieren kan worden gebruikt; bijv. met of zonder zijwanden. De panelen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen die allemaal afgedekt zijn d.m.v. een overslag tegen de regen. Nieuw is de verstelbare bodemafspanning genaamd Flexspan, u kunt op elk punt de voortent in de grond afspannen, daarnaast is de voortent voorzien van een dubbele slikrand om wateroverlast en vuil tegen te gaan. De voortent wordt standaard geleverd met fix-on blokjes en een stormbandpakket.

 

Dak

Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links en rechts op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en tunnels met rits in de pet van de voortent t.b.v. van de petstangen.

 

Voorwand

Ingangsdeur links en rechts, voorzien van handige deurclips om de deur te sluiten. Beide frontpanelen zijn d.m.v. verandastangen te gebruiken als verandawand. In de nok van de voorwand zitten links en rechts ventilatiepanelen die volledig afsluitbaar zijn. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd.

 

Zijwand

Elk zijpaneel is voorzien van twee ramen op de achterzijde van de zijwanden zitten 24uurs ventilatiepanelen deze zijn volledig afsluitbaar. Naast het raam op de voorzijde van de voortent zit een ingangsdeur die opzij oprolbaar is. De zijwand aan de disselzijde van de caravan kan voorzien worden van een uitbouw deze wordt d.m.v. een optioneel peeskoppelsysteem aan de voortent gemonteerd. De zijwand kan als scheidingswand worden gebruikt. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd.

 

Frame

28mm stalen frame voorzien van power-grip zodat u uw voortent gemakkelijk op spanning kunt brengen. Vanaf maat 10 2 extra 28mm dakliggers en vanaf maat 14 4 extra 28mm dakliggers. Voor wie een 28mm frame nog niet sterk genoeg bestaat er een keuze voor een 32mm stalen power-grip frame. Wij raden aan om vanaf maat 10 2 extra staanders in het front te plaatsen.

 

Tentdiepte: 300cm
Gewicht:
circa 33KG (v.a. maat 1)
Kleur: antraciet/grijs/donkergrijs (Print dak)
Materiaal dak: Ten Cate 260grams WM-19
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate 240grams WR-18 in combinatie met 260grams WM-19


* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

 

Uitbreidingsmogelijkheden: Voortentluifel Garda, Premium genova of Genova boog, raamkleppen, uitbouw en slaapcabine.
* Zie prijslijst voor overige specificaties.

 

Dit model staat opgesteld in onze showroom. 

Stagione

De Stagione is een deeltent voor seizoenkampeerders. Dankzij de hoogwaardige afwerking en functionele detailoplossingen voldoet deze deeltent aan alle seizoen eisen. De deeltent heeft een diepte van 2.4 meter en beschikt standaard over raamkleppen met rits. De panelen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen die allemaal afgedekt zijn d.m.v. een overslag tegen de regen. Nieuw is de verstelbare bodemafspanning genaamd Flexspan, u kunt op elk punt de voortent in de grond afspannen, daarnaast is de voortent voorzien van een dubbele slikrand om wateroverlast en vuil tegen te gaan. De deeltent wordt standaard geleverd met fix-on blokjes, raamkleppen en een stormbandpakket.

 

Dak
Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links en rechts op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en tunnels met rits in de pet van de voortent t.b.v. van de petstangen.

 

Voorwand
Extra deur links en rechts, voorzien van handige deurclips om de deur te sluiten. Beide frontpanelen zijn d.m.v. verandastangen te gebruiken als verandawand. In de nok van de voorwand zitten links en rechts ventilatiepanelen die volledig afsluitbaar zijn. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd.

 

Zijwand
Elk zijpaneel is voorzien van een raam op de achterzijde van de zijwanden zitten 24uurs ventilatiepanelen deze zijn volledig afsluitbaar. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd. De deur zit aan de caravanzijde links en rechts.

 

Frame
28mm stalen frame voorzien van power-grip zodat u uw deeltent gemakkelijk op spanning kunt brengen. Vanaf de 440cm brede versie 2 extra 28mm dakliggers. Voor wie een 28mm frame nog niet sterk genoeg bestaat er een keuze voor een 32mm stalen power-grip frame. Wij raden aan om vanaf maat 440cm 2 extra staanders in het front te plaatsen.

 

Tentdiepte: 240cm (excl. Pet luifel)
Gewicht:
circa 33KG (v.a. maat 1)

Kleur: antraciet/grijs/donkergrijs (Print dak)
Materiaal dak: Ten Cate 260grams WM-19
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate 240grams WR-18 in combinatie met 260grams WM-19


* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

 

Uitbreidingsmogelijkheden: Een ideale zijluifel tegen de regeninslag die d.m.v. pees aan het dak gekoppeld zit en een slaapcabine.
* Zie prijslijst voor overige specificaties

 

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom. U kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen. 

Bel Fiore

Deze functionele voortent is een echte all-round voortent die breed inzetbaar is. De Bel Fiore is verkrijgbaar in twee riante dieptes (270 en 300cm); zo creëert u een riante leefruimte. De zijwanden zijn voorzien van uitwisselbare panelen waarvan er een is voorzien van afsluitbaar ventilatiegaas waardoor u de voortent optimaal kunt ventileren. Alle panelen in de voortenten worden aan elkaar geritst middels kwalitatief hoogwaardige 10mm ritsen. Deze ritsen zijn allemaal afgedekt met een overslag tegen regen en de zon. Aan de caravanzijde zijn de aansluitsplitten⁴ voorzien van een rits zodat u gemakkelijk bij het serviceluik van de caravan kan. Dankzij de luxe afspanbanden³ kunt u de voortent gemakkelijk afgespannen.

Ideaal om de Bel Fiore mee uit te breiden is een meshpaneel. Dit uitwisselbare paneel kunt u in beide zijkanten van de voortent ritsen voor een aangenaam klimaat. Dankzij het meshdoek blijven insecten en ongedierte buiten de voortent. 
De Bel Fiore wordt standaard geleverd met: fix-on blokjes (voor een schroefloze bevestiging van de tentogen), 28mm stalen frame (voorzien van Quick-Grip), tent-/framezak, tochtstrook met wielflap en afspanaccessoires.

 

Tentdiepte: 270 en 300cm
Gewicht: circa 26KG (v.a. maat 1)
Standaard kleur: Ocean blue
Materiaal dak: Ten Cate 
Materiaal voorwand/zijwanden: Ten Cate

* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

 

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.

Milaan

Deze seizoensvoortent is een fantastische keuze voor iedere seizoenskampeerder. 
Door de uitwisselbare voor- en zijpanelen is de seizoensvoortent flexibel op te stellen en kan de deur naar wens op een plek in de voorwand worden geplaatst. Één zijpaneel is voorzien van groot ventilatiegaas dat afsluitbaar is. Zo kan de voortent in combinatie met de afsluitbare nokventilatie goed geventileerd worden.

De Milaan is voorzien van een hoge toegangsdeur in de voorwand voor een ruime doorloop. Daarnaast is in de voorwand ook afsluitbare ventilatie te vinden in de nok en is de voorwand voorzien van grote, heldere ramen voor een optimale lichtinval en een goed uitzicht. Met de meegeleverde gordijnen is de Milaan ook volledig af te sluiten voor extra privacy.

Geschikt voor alle vakanties.
De Milaan is uit te rusten met een stalen frame voor wanneer u langere tijd op één plaats staat opgesteld en met een aluminium frame voor de rondreizende kampeerder.

Kwaliteit zoals u van ons gewend bent.
Het dak van deze voortent is vervaardigd uit TenCate All Season Residential 260grams. Het dak heeft een print waardoor vuil op uw luifel minder opvalt. De zijwanden zijn vervaardigd uit 240grams TenCate All Season. Alles is met UV-bestendig biesband afgebiesd waardoor deze vele jaren langer meegaat. Alle spiraalritsen zijn 10mm en uitvoerig getest. Deze ritsen worden beschermd doordat wij een overslag hebben aangebracht tegen zonlicht, regen en vuil. Voor alle oprolbare delen zijn extra sterke clips gebruikt die garant staan voor een lange levensduur. Alle stormbandadapters zijn geïntegreerd voor optimale sterkte.

Uitbreidingsmogelijkheden.
De Milaan is uit te breiden met een uitwisselbaar mesh-paneel (gaaswand) voor de zijkanten. Hiermee houdt u al het ongedierte buiten de tent en kunt u optimaal genieten van de frisse buitenlucht.

Aan de Milaan is ook een uitbouw te plaatsen (Sienna) voor extra bergruimte. Deze uitbouw kan ook worden voorzien van een slaapcabine en scheidingswand voor extra logees.
Voor de grootste families is het ook mogelijk om aan beide zijden van de Milaan een Sienna uitbouw te plaatsen.

Uiteraard kan de Milaan ook worden verlengd met een voortentluifel. Uiterst geschikt hiervoor is de Genova Premium voortentluifel in de Rocky Grey kleurstelling. Ook deze voortentluifel is verkrijgbaar met een voorwand.

 

Diepte: 300cm
Kleur: Rocky Grey / Grey

 

Wat ontvangt u bij uw bestelling
De Milaan voortent
Frame naar keuze
Fix-on blokjes (voor een schroefloze bevestiging aan de caravan)
Tochtstrook en wielflap
Ruime passplitten voorzien van ritsen t.b.v. het serviceluik
Afspanmateriaal Framezak en draagtas
Handleidingen en frametekening


* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

 

Uitbreidingsmogelijkheden: Een ideale zijluifel tegen de regeninslag die d.m.v. pees aan het dak gekoppeld zit en een slaapcabine.
* Zie prijslijst voor overige specificaties

 

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom. U kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.