logo2020web

Reparatie

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om uw reparatie aan te bieden.
I.v.m. de drukte hebben wij een reparatiestop.  

Het is mogelijk om reparaties van voortent en luifels aan te bieden. Dit hoeft niet van het merk REDA te zijn dit mogen ook andere merken voortenten en luifels zijn. Dankzij onze uitgebreide en vakkundige reparatieservice leren we veel over andere producten. Wat zijn de sterke punten of zwakke punten van een merk. Deze kennis passen wij toe in onze eigen producten, daarom staan REDA producten garant voor jaren kampeerplezier!

Het is helaas niet mogelijk om alles bij ons te repareren daarom hebben wij een lijst opgesteld van modellen en producten die wij niet repareren. Uitgesloten van reparaties zijn: PVC voortenten, vouwwagententen, polyestertenten, tunneltenten, luchttenten, zonwering, trampolines, meubilair en kleding. Er zijn nog meer producten die wij helaas niet kunnen repareren. Mocht u twijfelen of uw reparatie geschikt is voor onze reparatieafdeling? Stuur dan een email met foto’s met een duidelijke beschrijving naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor kom dat uw reparatie wordt geweigerd! Bij het aanleveren van reparaties is het belangrijk dat een reparatie aan de volgende eisen voldoet:
- Vrij van stof, zand en vuil
- Droog
- Opgevouwen
- Duidelijke omschrijving van de te herstellens schade

 

De beste periode om uw reparatie in te leveren is van oktober tot januari, buiten deze periode bestaat er de mogelijkheid dat er i.v.m. de drukte een reparatie stop wordt ingevoerd. Wij raden u dan ook aan om uw reparatie altijd na uw vakantie in te leveren.


De verschillende tarieven voor het vervangen of repareren van bijvoorbeeld ritsen, zijwanden, ramen of daken staan in Reparatie prijslijst 2020