logo2020web

Lucca Modulo boogluifel

Een heerlijke uitbreiding!
Ideaal voor aan de Lucca 1 en 2 boogluifel dat is de Lucca Modulo. Deze 240cm diepe boogvoortentluifel is speciaal ontworpen voor aan de Reda boogluifels. De voortentluifel heeft afritsbare zijwanden die middels een sterke 10mm rits met regen- en UV-overslag aan het dak geritst worden. Het dak en de zijwanden zijn voorzien van buistunnels met rits en vijf stormbandbevestigingspunten voor extra stabiliteit. De luifel wordt inclusief 28mm aluminium Quick-grip frame geleverd (optioneel is een 32mm frame).

Kwaliteit zoals u van ons gewend bent
De luifel is vervaardigd uit TenCate All Season Touring 240grams. Alles is met UV-bestendig biesband afgebiesd waardoor deze vele jaren langer meegaat. Alle spiraalritsen zijn 10mm en uitvoerig getest. Deze ritsen worden beschermd doordat wij een overslag hebben aangebracht tegen zonlicht, regen en vuil.

Afspanning

De Lucca Modulo is ook af te spannen middels stormbanden. Alle stormbandadapters zijn geïntegreerd in de luifel zodat deze veel kunnen weerstaan. Deze adapters vindt u op beide hoeken en in het midden aan de voorzijde van de luifel.

Uitbreidingsmogelijkheden
De Lucca Modulo is uit te breiden met een stormbandset van 5.

Diepte: 240cm
Kleur: Solid Anthracite / Champagne
Rocky Grey / Champange
Ocean Blue / Champange

Frames:
Standaard: 28mm aluminium boogluifelframe (Quick- Grip)
Optioneel: 32mm aluminium boogluifelframe (Quick- Grip)

Wat ontvangt u bij uw bestelling

Lucca Modulo luifel
Afritsbare wings
Koppelprofiel
Afspanmateriaal
Framezak en draagtas


* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Stormbandpakket (3) en tochtstrook met opbergbox.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.