logo2015web

Raamluifels

De raamluifels bieden bescherming tegen de zon en zijn eenvouwdig op te zetten. Raamluifel

Er zijn twee soorten raamluifels:

1. Raamluifel op een aluminium frame

Een raamluifel op aluminiumframe wordt op de handvaten van een caravan gemonteerd, het aluminium frame wordt eenvouwdig opgespannen middels vleugelmoeren. Leverbaar in diverse kleuren (zie kleuren pallet REDA folder). 
Afmetingen: 185x85cm Materiaal: Ten Cate Tentdoek

2. Raamluifel op een stalen frame 

Een raamluifel op een stalen frame wordt gemonteerd middels zuignappen op de achter of voorwand van de caravan. Het frame heeft een vaste maat en kan niet versteld worden. Leverbaar in diverse kleuren (zie kleuren pallet REDA folder). Afmetingen: 185x85cm Materiaal: Ten Cate Tentdoek

Stormbanden

Een ideaal alternatief voor het vervangen van uw scheerlijnen zijn de REDA stormbanden, deze stormbanden worden middels een op de voortent genaaide gesp naar de grond afgespannen. Bijna alle REDA producten beschikken over deze gesp of kunnen hiermee uitgevoerd worden. 

Indien u geen REDA voortent of luifel heeft kunt u gebruik maken van onze universele stormbandset, deze stormbandset beschikt over adapters die op bijna elke voortent of luifel passen en zelfs aan cassetteluifels van Thule of Fiamma. 

Stormband uni

Voorbeeld universele adapterset

Beschikbare stormbandsets: 

Stormbandset van 2  Art.: 900709
Stormbandset van 3  Art.: 900710
Stormbandset van 5  Art.: 900711

Uni stormbandset van 3 Art.: 9000712

Schuurtenten

De Milano is de ideale schuurtent om de spullen in op te bergen, de ruime schuurtenten zijn verkrijgbaar in twee maatvoeringen namelijk 210x140 en 210x210cm. Dankzij de grote oprolbare toegangsdeuren kunnen er gemakkelijk spullen in en uit (ideaal voor fietsen). Beide modellen schuurtenten beschikken over een 24uurs ventilatie op de achterzijde, dankzij deze ventilatie kan de schuurtent goed geventileerd worden. Optioneel zijn de stormbanden in de nok van het dak en een kuipzeil met opstaande rand.

Materiaal dak: Ten Cate
Materiaal zijwanden: Ten Cate
Frame: 22/19mm staal 
Grondzeil: (vlak model)

Optioneel: Stormband set van 2  of een kuipzeil met opstaande rand.  

 

Windschermen

Dakluifel

Dakluifel

Windscherm met 3 grote ramen

Windscherm met 3 grote ramen

Windscherm met 2 ronde ramen

Windscherm met 2 ronde ramen

Windscherm met 1 raam

Windscherm met 1 raam

Windscherm dicht

Windscherm dichtDeze modellen staan helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen. 

Boogwindschermen Jubilee

Geheel nieuw in ons assortiment zijn onze jubilee boogwindschermen, deze unieke windschermen zijn super robuust en modern vormgegeven. Het doek van het windscherm is vervaardigt van Ten-Cate WR-18 tentdoek (240 Grams) en het frame is gemaakt van 25mm aluminium stangen waarvan de hoekstukken dubbelwandig zijn, (dit is zeer uniek in de branche en oersterk!). De windschermen worden aan de grond verankert d.m.v. 4 ankers en op de bovenzijde zitten 8 afspanpunten om een stormband aan te bevestigen. Daarnaast wordt het frame op spanning gebracht d.m.v. power-grips. Het frame is geheel zelfdragend. Hoogte zijkanten 100cm, hoogte midden 147cm en totale breedte 470cm. 

Gewicht: Circa 9KG 

Modellen:

- Jubilee windscherm 1/3 raam
- Jubilee windscherm 3x XL raam
- Jubilee windscherm gesloten

Alle modellen staan opgesteld in onze showroom.